Basketbol: Büyükşehir Akhisar'da kazandı Basketbol: Büyükşehir Akhisar'da kazandı

2024 yılının eylül ve kasım aylarında sevgilisi olduklarını iddia eden kişiler tarafından katledilen Şelale Mırzalı ve Sehle Gündüz cinayetleriyle ilgili davaların görülmesine 6 Mart Perşembe günü başlanılacak.

Sakarya Kadın Platformu'ndan yapılan açıklamada, yarın (5 Mart 2025) saat 11.00'de yapılacak Şelale Mizralı ve Sehle Gündüz cinayetleriyle ilgili basın açıklamasıyla, 6 Mart Perşembe günü yapılacak duruşmaya destek çağrısında bulunulacak. Eğitim Sen Sakarya Şubesi'ndeki basın açıklamasına katledilen iki genç kadının aileleri de katılarak, duygularını ve dava sürecinde beklentilerini dile getirecek.

CİNAYETLER

Sehle GündüzAdapazarı Orta Mahalle Kökçü Sokak'ta 5 Eylül 2024'te meydana gelen olayda, güzellik salonu işleten Sehle Gündüz'ün iş yerinden gelen silah seslerini duyanlar polise haber vermiş, olay yerine gelen ekiplerr, Gündüz'ü yerde tabancayla başından vurulmuş ağır yaralı bulmuştu. akarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan 35 yaşındaki Sehle Gündüz kurtarılamamıştı. Eşinden daha önce ayrılan ve 3 çocuk annesi olduğu öğrenilen Sehle Gündüz'ü, sevgilisi olduğunu iddia eden 50 yaşındaki Serdar Sert'in vurduğu ortaya çıkmıştı.

Şelale MirzalıAdapazarı Reji Sokak'ta 20 Kasım' 2024'te yaşanan olayda ise 6 yaşındaki çocuğunu akrabasına bırakan Mirzalı, çalıştığı iş yerine gittiği sırada 45 yaşındaki Alaaddin Akbaş'ın silahlı saldırısına uğramış ve ağır yaralanmıştı. . Ağır yaralanan Mirzali, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. Olay sonrası kaçan ve polisin düzenlediği operasyonla yakalanan 45 yaşındaki zanlı da Şelale Mirzalı ile sevgili olduklarını iddia etmişti.